Tenisové šperky vracajú úder: Zoznámte sa s novou kolekciou Diamond Strike

Tomuto roku vládne trend tenniscore. Dôkazom je Zendaya a jej tenisom inšpirované modely, ktoré mala počas turné k snímke Rivali. A ani svet šperkov nezostáva pozadu – veľa slávnych osobností nedá dopustiť na tenisové náramky, náhrdelníky a náušnice inšpirované legendárnym diamantovým klenotom, ktorý sa preslávil priamo na kurte. Ak aj vy túžite po luxusnom a nadčasovom šperku, s ktorým zažiarite, kamkoľvek prídete, v našej novej kolekcii Diamond Strike ho nájdete. Poďte sa o nej dozvedieť viac!

Fenomén tennis bracelet

Štýlový a sofistikovaný – taký je tzv. tennis bracelet alebo tenisový náramok, ktorý získal popularitu v roku 1978 vďaka slávnej americkej tenistke Chris Evert. Tá na US Open požiadala o prerušenie západu, aby mohla nájsť svoj luxusný diamantový náramok, ktorému sa počas hry pretrhlo zapínanie a spadol jej z ruky. Bez toho, aby sa o to snažila, urobila šperku asi najlepšiu reklamu všetkých čias, pretože zápas sledovalo obrovské množstvo ľudí. A náramok, dovtedy známy ako eternity, získal priezvisko tenisový, ktorým sa pýši dodnes.

Tenisové šperky

Hovorí sa, že Evert bola vôbec prvou ženou, ktorá vyšla na tenisový kurt s diamantmi. Či už je to pravda, alebo nie, rozhodne prispela ku vzniku trendu tenisových šperkov, ktorý si perfektne rozumel s módnym štýlom vtedajšej éry. 70. rokom 20. storočia totiž vládol nenápadný luxus (tzv. quiet luxury), ktorý je veľmi obľúbený aj dnes – nosila sa ležérna móda a tieto jemné diamantové šperky sa stali skvelým spôsobom, ako pozdvihnúť akýkoľvek outfit, vrátane toho športového. Niet sa teda čomu čudovať, že si ich odvtedy obľúbilo veľa slávnych tenistiek na čele so Serenou Williams a neúrekom ďalších slávnych osobností – v minulosti tieto šperky nosila napríklad princezná Diana, Marilyn MonroečiJackie Kennedy, dnes ich vídame na hviezdach ako je Taylor Swift, Anne Hathaway, Meghan Markle, Kate Moss, Hailey Bieber, Nicola Peltz Beckham alebo Lenny Kravitz.

Tenisové náramky

Dokonalá súhra diamantov

Naša kolekcia Diamond Strike sa rozhodne nevezie na krátkodobej módnej vlne. Je totiž plná tenisových náramkov, náhrdelníkov a náušníc, ktoré sú vďaka svojej klasickej kráse a nadčasovému dizajnu dnes populárne rovnako ako pred rokmi. Navyše sú vyrobené z kvalitných a odolných materiálov, aby ste ich mohli nosiť celý život a odkázať budúcim generáciám. Každý model tvorí rad diamantov rovnakej farby, čistoty i karátovej hmotnosti, zasadených do recyklovanej platiny alebo 14-karátového či 18-karátového zlata v bielom, žltom i ružovom odtieni.

Tenisové náušnice



Okrem klasických diamantov v kolekcii žiaria tiež nami i vami obľúbenélab-grown diamanty s absolútne totožnými chemicko-fyzikálnymi vlastnosťami ako majú tie prírodné. V čom teda spočíva ich pridaná hodnota? Vznikajú v laboratóriu, čím nezaťažujú životné prostredie ťažbou a predstavujú tak udržateľnejšiu, etickejšiu i cenovo dostupnejšiu alternatívu drahých kameňov.

  • Zlatý tenisový náramok s lab-grown diamantmi Mallory
    Zlatý tenisový náramok s lab-grown diamantmi Mallory
  • Zlaté flexi kruhové náušnice s lab-grown diamantmi Tomlin
    Zlaté flexi kruhové náušnice s lab-grown diamantmi Tomlin
  • Zlatý tenisový náhrdelník s lab-grown diamantmi Austin
    Zlatý tenisový náhrdelník s lab-grown diamantmi Austin
  • Zlatý flexi náramok s lab-grown diamantmi Berry
    Zlatý flexi náramok s lab-grown diamantmi Berry
  • Zlatý flexi náramok s lab-grown diamantmi Foster
    Zlatý flexi náramok s lab-grown diamantmi Foster
  • Zlatý tenisový náhrdelník s lab-grown diamantmi Henin
    Zlatý tenisový náhrdelník s lab-grown diamantmi Henin

Pozrieť si kolekciu Diamond Strike

Sofistikované doplnky pre kohokoľvek a kamkoľvek

Okrem toho, že presahujú všetky sezónne trendy, tenisové šperky nelimitujú ani žiadne hranice genderu. Môže ich nosiť ktokoľvek, kedykoľvek a kamkoľvek. Hodia sa k džínsom na každodenné nosenie a rovnako dokonale doplnia slávnostné outfity. Môžete ich nosiť samostatne, vrstviť medzi sebou alebo kombinovať s ďalšími šperkami či hodinkami. Všetko je dovolené, ale jedno je isté – za každých okolností vám prepožičajú punc decentného luxusu.

Tenisový náhrdelník s diamantmi

A teraz už objavte naše praktické tipy, ako nosiť tenisové šperky:

  • Tenisový náramok by vám mal pohodlne sedieť. Nemal by byť ani príliš tesný, ale ani voľný. Obvykle sa nosí na zápästí dominantnej ruky, ale nie je to povinnosť – vždy záleží predovšetkým na tom, čo je vám pohodlné.
  • Tenisové šperky sú ideálne na vrstvenie. Skvelo vyzerajú dva rôzne široké tenisové náramky na jednom zápästí, ale aj náramok doplnený hodinkami Vremmy. Tenisový náhrdelník vynikne vedľa jemnej retiazky s vašim obľúbeným príveskom. A tenisové náušnice sú priam stvorené zažiariť v spoločnosti drobných doplnkových náušníc.
  • Nebojte sa kombinovať aj rôzne farby kovov. S tradičným tenisovým šperkom z bieleho zlata či platiny budú úžasne kontrastovať ďalšie kúsky z ružového alebo žltého zlata.
  • Skutočnosť, že si Chris Evert tento typ šperku vzala na tenisový zápas, dokazuje jeho absolútnu univerzálnosť. Tenisové šperky sa dajú kombinovať s akýmkoľvek oblečením a nosiť sa dajú kamkoľvek od kurtu až po červený koberec. Vyrazte s nimi do práce, na víkendový brunch i večernú prechádzku – noste ich bez výčitiek každý deň.
  • Každá významná akcia ako svadba, ples, promócia, firemný večierok či divadelné predstavenie je tiež ideálnou na zažiarenie týchto diamantových modelov, ktoré pozdvihnú akúkoľvek róbu alebo oblek a dodajú vám elegantnú sofistikovanosť.
  • Jediné okamihy, kedy sa oplatí tieto i akékoľvek iné šperky odložiť, je sprchovanie, kúpanie, upratovanie a spánok.
Kombinovanie diamantových šperkov

Tenisové náramky a náhrdelníky od Eppi len tak nestratíte

Všetky modely z kolekcie Diamond Strike majú maximálne bezpečné, ale dostatočne flexibilné zapínanie. Vďaka tomu sa vám nestane, že by ste šperk stratili ako slávna tenistka, ale súčasne ho ľahko otvoríte, keď ho budete chcieť odložiť. A ak by sa vám s klenotom čokoľvek stalo, s jeho kúpou u nás získavate doživotnú záruku, vďaka ktorej opravíme alebo poskytneme náležitú kompenzáciu. Samozrejmosťou je tiež pravidelné profesionálne čistenie úplne zadarmo.

Zlatý tenisový náhrdelník s diamantmi
  • Zlatý tenisový náramok s diamantmi Evert
    Zlatý tenisový náramok s diamantmi Evert
  • Zlaté flexi polkruhové náušnice s diamantmi Close
    Zlaté flexi polkruhové náušnice s diamantmi Close
  • Zlatý tenisový náhrdelník s diamantmi Vicario
    Zlatý tenisový náhrdelník s diamantmi Vicario
  • Zlatý tenisový náramok s diamantmi Mallory
    Zlatý tenisový náramok s diamantmi Mallory
  • Zlatý tenisový náhrdelník s diamantmi Henin
    Zlatý tenisový náhrdelník s diamantmi Henin
  • Zlatý flexi náramok s diamantmi Berry
    Zlatý flexi náramok s diamantmi Berry

Tenisové šperky

Newsletter

Okrem článkov ponúkame aj množstvo akcií, zliav a súťaží.

Chcete o nich vedieť ako prvý? Stačí sa prihlásiť k nášmu newsletteru.

Emailovú adresu ste nezadali správne.

Musíte súhlasiť s podmienkami.

Témy, o ktorých píšeme

  • Čítať túto tému

    Všetko o šperkoch

  • Čítať túto tému

    Zásnuby

  • Čítať túto tému

    Všetko o svadbe

  • Čítať túto tému

    Ako na darčeky