Inšpirujte sa šperkami vo farbe Peach Fuzz, ktorá len tak nevyjde z módy

Peach Fuzz. Tak znie meno odtieňa, ktorý strieda Viva Magentu na pomyselnom tróne farieb. A keďže máme silné tušenie, že s nami zostane ešte oveľa dlhšie než nasledujúcich dvanásť mesiacov, pripravili sme pre vás tento článok, v ktorom sa o Peach Fuzz dozviete úplne všetko!

Éra Peach Fuzz prichádza...

... a prináša nadčasový odtieň, ktorý presahuje všetky sezónne trendy, prináša teplý dotyk slnka, hravosť a chuť do života v každom ročnom období. Táto svetlooranžová farba, v ktorej sa snúbia šťavnaté tóny broskýň a dotyky koralov, vznikla spojením bielej, žltej a červenej. Výsledkom je osviežujúci a energiu obnovujúci „farebný drink“, ktorý vás nadchne svojim optimizmom aj schopnosťou navodiť pocit pokoja a podnietiť kreativitu.

„Pri hľadaní odtieňa, ktorý by odrážal našu vrodenú túžbu po blízkosti a spojení, sme vybrali farbu, ktorá vyžaruje teplo a modernú eleganciu. Odtieň, ktorý vyjadruje pocit láskavosti a nehy, komunikuje posolstvo starostlivosti a zdieľania a bez námahy spája mladosť s nadčasovosťou,“ vraví výkonná riaditeľka Pantone Color Institute Leatrice Eiseman.
Jedinečný prsteň s mesačným kameňom a moissanitmi Carlie
Unikátny prsteň, ktorý zaujme predovšetkým pôvabnými farebnými odleskami bieleho mesačného kameňa.

Štyri ročné obdobia v jednom odtieni

Peach Fuzz je optimistka každou bunkou. Je plná slnka, s ktorým zdieľa symboliku životného cyklu, znovuzrodenia, zdravia i vitality. A tiež ako táto hviezda v centre Slnečnej sústavy aj Peach Fuzz sa stane vašim celoročným sprievodcom a nositeľom svetla. Z každého ročného obdobia si berie to najlepšie a všetkým, ktorí sa obávajú nejasnej budúcnosti, dáva nádej a prísľub lepších zajtrajškov.

Na jar žiari v rozkvitnutých ovocných sadoch, počas letných mesiacov sa ukrýva v slnkom pobozkaných broskyniach, nájdete ju v čarovne sfarbenom jesennom lístí aj v iskrivých okamihoch zimných osláv. Svojou schopnosťou podnecovať radosť a vzrušenie zo všetkého nového ašpiruje na farbu, pomocou ktorej sa môže zahojiť celý svet.

Zásnubný prsteň s broskyňovým diamantom
Výnimočný zásnubný prsteň, ktorý vás nadchne oslnivým leskom aj udržateľnými materiálmi.
Jedinečný prsteň s jahodovým achátom
Jedinečný prsteň s jahodovým achátom a postrannými diamantmi, ktoré prepožičiavajú šperku žiadúcu iskru.

Účinky Peach Fuzz

Všetko, čím sa obklopujeme, na nás pôsobí – farby nevynímajúc. Napokon vplyvom najrôznejších farebných odtieňov na ľudský organizmus sa venuje psychológia farieb. Prečítajte si, aké emócie a zážitky v nás vyvoláva Peach Fuzz z hľadiska tejto disciplíny:

  • Teplo a radosť: Šťavnatý broskyňový odtieň pripomína bezstarostné okamihy zaliate slnkom, čo sú spomienky, ktoré prinášajú blaženosť aj do tých najdesivejších dní.

    • Kreativita a inšpirácia: Čulá energia Peach Fuzz rozvíja kreativitu a inšpiráciu, čím napomáha inovatívnemu mysleniu.

      • Optimizmus: Táto farba priam srší pozitívnou energiou, vďaka čomu zlepšuje náladu a navodzuje pocity nádeje v lepšie zajtrajšky.

      • Rast a vitalita: Peach Fuzz evokuje bohatú úrodu čerstvého ovocia, ktoré nám dodáva vitamíny a robí nás zdravšími.

Strieborné náušnice s ruženínmi
Decentné náušnice s ruženínmi v romantickom, svetloružovom odtieni.
Cluster náhrdelník s drahokamami
Krásny doplnok v pastelových farbách, ktorý rozžiari všetky outfity.

Šperky vo farbe Peach Fuzz sú ideálne na každú príležitosť

Obohaťte vašu šperkovnicu nadčasovým klenotom s drahokamami v očarujúcom odtieni Peach Fuzz, ktorý bude vašim verným spoločníkom počas všedných dní aj slávnostných udalostí – či je leto alebo zima.

  • Dokonalou ukážkou Peach Fuzz kameňa je broskyňovo oranžový variant morganitu, ktorý vynikne v nežných marquise šperkoch alebo romantických zásnubných prsteňoch. S morganitovými šperkami sa skrátka budete cítiť žiarivo a radostne počas celého roka. Podobným kúzlom sa pýšia aj šperky s ruženínmi či jahodovými achátmi.

    • Pozitívnou energiou nabitú náruč ponúkajú aj jantáre, broskyňové perly či mesačné kamene, ktoré predstavujú sofistikovane elegantný variant Peach Fuzz, ktorý ladí so všetkými odtieňmi pleti.

      • Hoci zafír pravdepodobne poznáte v kráľovsky modrej podobe, opál ako biely s dúhovými odleskami a koral zase sýtočervený, aj táto trojica kameňov je k dispozícií v jedinečnom odtieni, ktorý je naplnený pohodou a hrejivým pocitom.

      • A rozhodne nesmieme zabudnúť ani na farebné diamanty, ktoré odtieň Peach Fuzz povyšujú na úplne nový level dokonalosti – či už ide o prírodné lab-grown alebo salt and pepper diamanty
Halo prsteň s ružovým diamantom
Moderný žiarivý prsteň z recyklovaného kovu, ktorý rozhodne upúta pozornosť.

Iskrivá farba, ktorá sa úžasne kombinuje a pristane všetkým

Šperky vo farbe Peach Fuzz žiaria samy osebe, ale súčasne sú priam stvorené na stále aktuálne vrstvenie a kombinovanie. A s ktorými kúskami jej to ladí najviac?

    • V spojení so šperkami so zeleným drahokamom pôsobí sviežo, hravo a dokonale harmonicky.

Minimalistické strieborné náušnice s morganitmi
Marquise náušnice v rôznych farbách sa skvelo hodia na vrstvenie.
      • Našej broskyňovej kráske to extrémne pristane so sýtofialovou, preto ju neváhajte doplniť ametystovými šperkami. A ak sa nebojíte výrazných farebných kombinácií a máte doma nejaký Viva Magenta kúsok s karmínovo červeným drahokamom, dajte tomuto spojeniu šancu a uvidíte, že zožnete v okolí obdiv.

      • Peach Fuzz si úžasne rozumie s priezračnými diamantmi, pretože tie umocňujú jej iskru. To perfektne ilustrujú zásnubné prstene s morganitom, fancy pink alebo broskyňovým lab-grown diamantom, ktorých postranné kamene tvoria práve číre diamanty v prírodnej či laboratórne vytvorenej verzii.

      • A konečne – rovnako ako sa hodí ku každému tónu pleti, Peach Fuzz vyzerá absolútne fantasticky so žltým, ružovým aj bielym odtieňom zlata.

        Peach Fuzz šperky predstavujú oveľa viac než len trendy doplnky. Sú to nadčasové kúsky, ktoré sa stanú základnou výbavou vašej šperkovnice a zahalia vás do hrejivého zlatavého objatia od jari do zimy. To znie lákavo, že?

  • Zlatý prívesok s cabochon broskyňovým mesačným kameňom Aida
    Zlatý prívesok s cabochon broskyňovým mesačným kameňom Aida
  • Minimalistické strieborné náušnice s morganitmi Sistine
    Minimalistické strieborné náušnice s morganitmi Sistine
  • Jedinečný prsteň s jahodovým achátom Floki
    Jedinečný prsteň s jahodovým achátom Floki
  • Cluster náhrdelník s drahokamami Beck
    Cluster náhrdelník s drahokamami Beck
  • Zlatý prívesok s jantárom Habor
    Zlatý prívesok s jantárom Habor

Šperky vo farbe Peach Fuzz

Newsletter

Okrem článkov ponúkame aj množstvo akcií, zliav a súťaží.

Chcete o nich vedieť ako prvý? Stačí sa prihlásiť k nášmu newsletteru.

Emailovú adresu ste nezadali správne.

Musíte súhlasiť s podmienkami.

Témy, o ktorých píšeme

  • Čítať túto tému

    Všetko o šperkoch

  • Čítať túto tému

    Zásnuby

  • Čítať túto tému

    Všetko o svadbe

  • Čítať túto tému

    Ako na darčeky